Visie

Schipper & Schipper onderscheidt door creativiteit, advies, persoonlijk contact, en prijs.

Schipper & Schipper & Creativiteit

De creativiteit staat voorop.
Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een bedrijf dat goede kwaliteit voorop heeft staan. De basis voor het werk is de plezier die wij erin hebben. Logo’s, foto’s, folders, kaarten, complete huisstijlen… Het is pas goed als al onze creativiteit erin is gelegd en de klant zich hier perfect in kan vinden.

Schipper & Schipper & Advies

Een huisstijl moet precies passen bij het bedrijf. Daarom gaan we altijd een uitgebreid eerste gesprek aan met onze klant. Wat wil het bedrijf uitstralen, wat voelt goed en wat voor ambities heeft het in de toekomst? Een logo kan zoveel zeggen, wij helpen de juiste toon te treffen.

Hierin gaan wij ver: we adviseren de klant in alle stappen van de ontwikkeling van het product. Wij blijven kritisch kijken naar het in ontwikkeling zijnde product. Zo kan er constant aan het product geschaafd worden en krijgt de klant een product wat precies past.

Schipper & Schipper & Persoonlijk contact

Schipper & Schipper is een klein bedrijf, waar persoonlijk advies en een lage communicatiedrempel als vanzelfsprekend gelden. Het betekent dat er in overleg veel mogelijk is, waarbij we snel kunnen schakelen.

Schipper & Schipper & Prijs

Onze tarieven zijn scherp in vergelijking met grote(re) ontwerpbureaus. Dit komt doordat wij geen dure kantoren bezitten en geen grote overheadkosten kennen.